FAQ

HVEM SENDER I MED?
MEOTINE.DK tilbyder gratis levering i hele Danmark via GLS. Ved bestilling på hverdage inden kl. 14.00 leveres pakken indenfor 1-2 hverdage.

Vi tilbyder altid 14 dages fuld retur.

HVAD ER JERES LEVERINGSPRISER?
Vi har gratis fragt på alle ordre.

HVAD ER FORVENTES LEVERINGSTID?
Leveringstiden i Danmark er normalt 1-2 arbejdsdage. Hvis du bestiller før 13.00 har du din ordre dagen efter.

Du vil modtage leveringsoplysninger med track & trace nummer via mail, så snart din ordre er sendt. Oplever du længere leveringstid, kan du kontakte vores kundeservice, så undersøger vi din sag.

HVORDAN VED JEG AT MIN ORDRE ER MODTAGET?
Når vi har modtaget din ordre, vil vi sende en e-mail med en ordrebekræftelse og et ordrenummer. Sørg for at tjekke din spamfilter, hvis du ikke har modtaget en mail.

HVORDAN ÆNDRE/ANNULLERER JEG ET KØB?
Ønsker du at ændre et køb skal kundeservice kontaktes hurtigst muligt, med dit ordrenummer. Det vil være muligt at ændre et køb, såfremt du ikke har modtaget en forsendelsesbekræftelse. Er dette tilfældet, skal du placere en ny ordre.

Ønsker du at annullere din ordre, skal kundeservice kontaktes hurtigst muligt, så vi kan nå stoppe afsendelsen af varen. Hvis dette ikke imødekommes, er der tale om en returnering.

HVOR ER MIN ORDRE?
Når din ordre er pakket, og har forladt vores lager, vil du modtage et track and trace nummer via e-mail. Når din pakke er klar til afhentning i en pakkeshop, vil du få en notifikation pr. sms.

RETUR?
Hos Meotine stræber vi efter, at dit køb skal være en tilfredsstillende oplevelse. Hvis din tilfredshed ikke er opnået, tilbyder vi en 14 dages returpolitik.

Du har mulighed for at returnere din ordre inden for 14 dage efter modtagelsen.
For at kvalificere dig til en retur skal varen være i sin oprindelige stand.

Vi forbeholder os retten til at afvise returer hvis:

Varerne ikke fremstår som nye
Returfristen på de 14 dage er overskredet
Varerne ikke er pakket forsvarligt ind.
Varerne har fået brugstegn i form at mærker, farver, lugt mm.
Hangtags eller mærker er fjernet/beskadiget.

Særlig returpolitik for vores sample sale 2024

Bemærk venligst, at køb foretaget under vores sample sale 2024 er underlagt en unik returpolitik. På grund af de ekstraordinære rabatter og varernes begrænsede natur betragtes disse salg som endelige. Vi forstår dog, at der kan opstå ekstraordinære omstændigheder.

I tilfælde, hvor en returnering er absolut nødvendig, vil vi imødekomme sådanne anmodninger med forståelse for de omkostninger, der er involveret i at tilbyde så betydelige rabatter. Et returneringsgebyr på 100 kr., vil blive pålagt og trukket fra din ordreværdi for at benytte vores returservice for eventuelle køb fra vores sample sale. Dette gebyr hjælper os med delvist at dække logistik- og genopfyldningsomkostningerne, samtidig med at det muliggør, at vi kan fortsætte med at tilbyde disse tilbud.

Hvordan initierer jeg en returnering?
Send os en e-mail på return@meotine.com med dit ordrenummer og e-mail, og vi vender tilbage med en returlabel. Der vil være en håndteringsafgift på 49 DKK, som vil blive modregnet fra ordreværdien.

Når din returnering er afsendt, vil du modtage et sporingsnummer, så du kan følge den via fragtfirmaets hjemmeside. Du bedes gemme dette tracking nummer i tilfælde af uforudsete problemer.

Efter modtagelse af din returnerede vare vil vi inspicere og behandle din retur inden for 5-7 arbejdsdage. Vær Obs. På at der kan forekomme forsinkelser i travle perioder. Din refusion bliver krediteret til din oprindelige betalingsmetode som afhængigt af din bank kan taget 4-10 bankdage.

Kan jeg bytte til en anden størrelse eller farve?
Desværre tilbyder vi ikke direkte ombytningsservice. Hvis du ønsker en anden vare eller størrelse, skal du lave en ny ordre i vores webshop.

Hvad hvis min vare er beskadiget eller defekt?
Kontakt os straks på support@meotine.com, hvis din vare er beskadiget eller defekt.

Vores kundeserviceteam står til rådighed mandag - fredag: 10.00 - 15.00 for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og henvendelser. Du kan kontakte os via e-mail på support@meotine.com eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.