Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Meotine ApS (CVR: 37642010)
Store Strandstræde 7
1255 København
Danmark


Kundeservice
Alle ordrer og alt kontakt håndteres af vores kundeserviceteam, som du altid kan kontakte på support@meotine.com.

Levering og forsendelse
Ved bestilling inden kl. 14.00 pakkes og afsendes din ordre normalt samme dag - 365 dage om året. Dette gælder dog ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter, at ordren er afsendt. Alle danske ordrer sendes med GLS. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer, som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder vi os retten til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Ændringer eller annullering af din ordre
Når din ordre er blevet afgivet, så kan du ændre den ved at kontakte os på support@meotine.com. Vi kan assistere dig med at ændre din ordre HVIS ordren ikke er afsendt, før du kontaktede os.

Hvis din ordre er afsendt, så har du stadig 14 dage til at annullere din ordre. Venligst se nedenfor for mere information om retten til at annullere.

Uden at være bundet til at skulle kompensere dig eller på anden vis dække udgifter, har vi retten til at annullere din ordre i en af følgende situationer:

- hvis en uforudset fejl sker, så som en betalingsfejl,
- hvis din betalingsinformation ikke kan verificeres eller hvis informationen ikke er korrekt,
- hvis vi mistænker, at din ordre er blevet placeret i ond tro eller i relation til kriminelle aktiviteter

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at løse ethvert problem, der måtte opstå og vil holde dig informeret igennem hele processen, samt give dig besked før vi annullerer din ordre. Hvis din ordre annulleres, så vil vi tilbagebetale enhver betaling, du måtte have foretaget hos os uden at påføre dig ekstra omkostninger.

Priser og betaling
Alle priser er i danske kroner inklusiv moms, men eksklusiv eventuelle fragt omkostninger.

Den totale pris du accepterer, når du afgiver en ordre, er det beløb, som vil blive trukket fra din konto, når din ordre er afsendt. Beløbet trækkes ikke før, vi har behandlet og afsendt din ordre.

Kommunikationen mellem dig og vores betalingssystem er sikret med SSL (Secure Socket Layer). Da vores betalingssystem håndteres af Clearhaus/Quickpay, er de også de eneste, der har adgang til dine betalingsdata.

Retten til at annullere (Fortrydelsesret)
Du har 14 dages fuld returret, når du handler hos os.

Du har ret til at annullere et køb inden for de første 14 dage efter leverancen er modtaget under forudsætning af, at produktet ikke er ødelagt og kan sendes tilbage i den samme stand, som da du modtog den.

Hvis 14-dages perioden udløber på en helligdag, en lørdag, en søndag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, har du mindst indtil den herpå følgende arbejdsdag til at returnere din ordre.

Returnering
Hvis du gerne vil annullere dit køb, efter du har modtaget varen, så sender du den til os før 14-dages perioden udløber. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Returadressen er:

NTG Air & Ocean
Att. Meotine Return
Truckvej 5
4600 Køge
Denmark


Hvis vi finder, at din ret til at annullere ikke kan imødekommes, så kontakter vi dig via e-mail.

Særlig returpolitik for vores sample sale 2024

Bemærk venligst, at køb foretaget under vores sample sale 2024 er underlagt en unik returpolitik. På grund af de ekstraordinære rabatter og varernes begrænsede natur betragtes disse salg som endelige. Vi forstår dog, at der kan opstå ekstraordinære omstændigheder.

I tilfælde, hvor en returnering er absolut nødvendig, vil vi imødekomme sådanne anmodninger med forståelse for de omkostninger, der er involveret i at tilbyde så betydelige rabatter. Ereturneringsgebyr på 100 kr., vil blive pålagt og trukket fra din ordreværdi for at benytte vores returservice for eventuelle køb fra vores sample sale. Dette gebyr hjælper os med delvist at dække logistik- og genopfyldningsomkostningerne, samtidig med at det muliggør, at vi kan fortsætte med at tilbyde disse tilbud.


Reklamation eller defekt
I tilfælde af et defekt produkt eller en inkonsistens – f.eks. hvis produktet er blevet beskadiget under transporten til dig – så undskylder vi dybt og beder dig kontakte os med det samme. Det er vigtigt, at du klart kan beskrive problemer/defekten. Hvis din klage accepteres af vores kundeservice, så refunderer vi hele købsprisen og alle transportomkostninger.

Bemærk venligst, at der kan gå op til 2 uger før du kan se krediteringen på din konto.

Fejl og mangler
Du har 24 måneders reklamationsret. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, at man har konstateret fejlen eller manglen.

Bemærk venligst, at ovenstående ret til at påråbe fejl og mangler kan udløbe før 2 år efter, at du har købt produktet, hvis produktet ikke er lavet til at holde mindst 2 år, eller hvis det er blevet brugt uden for ordinær brug.

Påråbning af fejl og mangler gælder kun produkter, som falder under definitioner for sådanne under dansk ret. For mere se www.forbrug.dk.

Disputser
For enhver disputs angående meotine.dk, dets aftaler eller købt hos denne falder under dansk lov og skal behandles af en dansk domstol medmindre andet er bestemt af obligatorisk lov.

Privatliv
Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Andet
Vi anbefaler, at du tjekker din ordre, før du afgiver den. Før du afgiver din ordre, er det muligt at rette de informationer, du har givet os såsom fakturerings- og leveringsadresse. Når du har afgivet din ordre, modtager du en kvittering, som er et resume af den ordre, du netop har afgivet.

Vi gemmer din ordre og ordrebekræftigelse således, at du på et hvert tidspunkt og ved at kontakte os kan modtage en kopi.