Retur

FORTRYDELSESRET
Vi håber du bliver glad for din ordre. Hvis ikke, kan du returnere dit køb inden for 14 dage. Det betyder, at vi skal have varen retur hos os senest 14 dage efter din modtagelsesdato. Dette gælder også varer købt på udsalg.
OBS. Varen kan naturligvis kun returneres og ombyttes, hvis denne er ubrugt, i samme stand som ved modtagelsen og hvis varens originale mærkat stadig er påsat. SÅDAN RETURNERER DU DIN ORDRE

Du står selv for returneringen. Vi anbefaler at sende pakken med track and trace. Ansvaret for pakken ligger hos dig som kunde, indtil den returnerede vare er leveret hos os. Når pakken sendes med track and trace vil den altid kunne spores og erstattes hvis den skulle bortkomme. Husk altid at få en kvittering for at du har afleveret pakken. Det sikrer, at du kan lave en erstatningssag hvis pakken bliver væk under forsendelsen.


Du skal huske at vedlægge en returseddel, så vi kan identificere din ordre. 
Retursedlen findes her.

OBS. Alle returvarer SKAL sendes til vores fysiske lager og må IKKE sendes til en pakkeshop eller lignede. Disse pakker vil ikke blive hentet.

Returadressen er:
stwentyfive

C/O Meotine ApS

Scandiagade 25

2450 Copenhagen SV

Denmark


Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål vedrørende returnering kontakt os her; 
support@meotine.com OMBYTTE TIL ET ANDET PRODUKT
Det er ikke muligt at ombytte fra et produkt til et andet. Hvis du ønsker en anden størrelse eller farve, skal du sende din ordre retur og bestille på ny.


HVOR LANG ER BEHANDLINGSTIDEN?
Når vi har modtaget din pakke, tjekker vi standen på det produkt vi har fået retur.
Vi udfører refundering til det betalingskort/Mobilepay /Klarna/Viabill, der blev benyttet til købet. Det kan tage op til 14 arbejdsdage før beløbet er tilbage på din konto, men typisk går der kun 3-5 dage. Du vil modtage en mail så snart produktet er refunderet.