Fragt og Retur

MEOTINE.DK sender alle pakker med et track & trace nummer, så din pakke altid kan spores. Alt leveres indenfor 1-2 hverdage.

LEVERING
MEOTINE.DK tilbyder gratis levering i hele Danmark via GLS. Ved bestilling på hverdage inden kl. 14.00 leveres pakken indenfor 1-2 hverdage.

SÅDAN HANDLER DU HOS OS
For at foretage et køb på MEOTINE.DK skal du igennem 5 trin.
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Hvis du har forespørgsler til varer, som er og ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med MEOTINE.DK indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til support@meotine.com.

RETUR/OMBYTNING
Alle varer bestilt på MEOTINE.DK kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelsen. Når du sender en vare retur, er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra den indleveres, til vi modtager den. 

Det er ikke muligt at ombytte fra et produkt til et andet. Hvis du ønsker en anden størrelse eller farve, skal du sende din ordre retur og bestille på ny.

Vores returadresse er:

C/O Textile Logistics Denmark ApS
Att: Meotine ApS
Fabriksvej 20
7441 Bording (port 7-9)
Denmark

Er du i tvivl om det mindste er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice mail support@meotine.com.

FRAGT
Alle vores pakker bliver sendt med GLS.

Alle vores pakker sendes som forsikret pakkepost gennem GLS. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage og du modtager et track & trace nummer, så snart varen forlader vores varelager.

Ved internationale forsendelser gå til: www.meotine.com.

RETURPOLITIK
Hvis du ikke er tilfreds med produkterne, som du har modtaget, kan de returneres til os. 

RETUR ADRESSE
C/O Textile Logistics Denmark ApS
Att: Meotine ApS
Fabriksvej 20
7441 Bording (port 7-9)
Denmark

INFORMATION VEDR. TILBAGEBETALING
Alle tilbagebetalinger foretages til det anvendte kreditkort fra din bestilling. Vi kan ikke kreditere beløbet tilbage til en anden konto.

BETALINGSFORM
Vi bruger betalingsløsningen Quickpay, hvilket er attesteret ifølge PCIs højeste standarder. Disse standarder kræver overholdelse af mere end 200 sikkerhedskontroller. Alle dine kreditkortinformationer er SSL krypteret og er kun tilgængelige for ePay. Hvis dit kreditkort er 3D sikret kommer du igennem et 3D sikkerhedscheck. Hvis ikke går du igennem et normalt SSL krypteret check ud.

REKLAMATION
Kunden har retten til at indfri sin reklamationsret op til to år efter køb.
Hvis du som kunde vil indfri din reklamationsret bedes du venligst kontakte os via e-mail på support@meotine.com, med en begrundelse for dit ønske om at indfri din reklamationsret. Produktet skal derefter sendes retur til os til vurdering.
Hvis vores reklamationsafdeling godkender din reklamation, erstatter vi produktet med et nyt produkt eller en lignende model. Vi betaler dermed også for forsendelsesomkostninger.

KLAGER
Hvis du har klager angående manglende eller beskadiget varer, skal du endelig skrive til os på support@meotine.com.