Retur og ombytning

RETUR & OMBYTNING

 

Hos Meotine stræber vi efter, at dit køb skal være en tilfredsstillende oplevelse. Hvis din tilfredshed ikke er opnået, tilbyder vi en 14 dages returpolitik.

Du har mulighed for at returnere din ordre inden for 14 dage efter modtagelsen. For at kunne oprette en retur skal varen være i sin oprindelige stand. Vi forbeholder os retten til at afvise returer hvis:

 

• Varerne ikke fremstår som nye

• Returfristen på de 14 dage er overskredet

• Varerne ikke er pakket forsvarligt ind.

• Varerne har fået brugstegn i form at mærker, farver, lugt mm.

• Hangtags eller mærker er fjernet/beskadiget.

 

Hvordan opretter jeg en returnering?

For at gøre processen med at returnere din vare så nem som muligt, kan du ved at klikke på følgende link registrere din retur og følge dens status:

 

https://app.traede.com/return-portals/63f8c8c755e5f

 

I returportalen kan du angive detaljer om din retur, inklusive årsagen til returneringen og eventuelle andre relevante oplysninger. Når din retur er registreret, vil vores team behandle den og du vil modtage en mail med returlabel. 

Der vil være en håndteringsafgift på 49 DKK, som vil blive modregnet fra ordreværdien.

 

Når din returnering er afsendt, vil du modtage et sporingsnummer, så du kan følge den via fragtfirmaets hjemmeside. Du bedes gemme dette tracking nummer i tilfælde af uforudsete problemer.

 

Efter modtagelse af din returnerede vare vil vi inspicere og behandle din retur inden for 5-7 arbejdsdage. Vær Obs. På at der kan forekomme forsinkelser i travle perioder.

 

Din refusion bliver krediteret til din oprindelige betalingsmetode som afhængigt af din bank kan taget 4-10 bankdage.

 

Kan jeg bytte til en anden størrelse eller farve?

Desværre tilbyder vi ikke direkte ombytningsservice. Hvis du ønsker en anden vare eller størrelse, skal du lave en ny ordre i vores webshop.

 

Hvad hvis min vare er beskadiget eller defekt?

Kontakt os straks på support@meotine.com, hvis din vare er beskadiget eller defekt.

 

Vores kundeserviceteam står til rådighed mandag - fredag: 10.00 - 15.00 for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og henvendelser.

Du kan kontakte os via e-mail på support@meotine.com eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.