Levering

SÅDAN PAKKER VI
Hos MEOTINE stræber vi altid efter at finde den mest miljøvenlige løsning til din shoppingoplevelse hos os. Alle vores styles bliver derfor sendt i miljøvenlig indpakning.

SÅDAN LEVERER VI I EUROPA
Vores team pakker din ordre samme dag (ved modtagelse af ordre inden kl. 14), så vi kan sikre, at den kommer frem til dig inden for 1-3 dage. Bestilinger modtaget efter kl. 14.00 bliver sendt fra lageret en arbejdsdag senere.

Levering i Danmark og EU er GRATIS.

Levering bliver håndteret af GLS eller UPS. Alle leveringer, der bliver sendt af MEOTINE. er sikret mod tyveri og utilsigtet skade. Efter skriftlig bekræftelse på modtagelse af varen hos køber, ophører denne forsikring fra MEOTINEs side.

SÅDAN LEVERER VI UDENFOR EUROPA
Levering uden for EU (USA, Norge, Storbritannien, Australien osv.) sendes med UPS Express. Leveringstid er 3-7 dage.

Bemærk, at priserne inkluderer dansk skat, men at der opkræves lokal moms og told af køberen. Det samlede beløb kan derfor øge prisen på produktet.

Når du bestiller til et land uden for EU, accepterer du at betale for den lokale moms, told og gebyrer.


SPOR DIN STATUS
Så snart vi har afsendt din ordre, modtager du en e-mail (eller SMS) med angivelse af GLS- eller UPS-sporingsnummeret. Du kan kontrollere status for din ordre en til to timer efter modtagelse af e-mailen via det angivne link.

FLERE LEVERINGSLANDE
Vi leverer til over 130 lande over hele verden. Hvis du leder efter oplysninger om forsendelsesmuligheder og forsendelsesomkostninger for et land, der ikke vises, skal du vælge dit destinationsland her.


SHOP LEVERING
I Danmark og Sverige kan forsendelser leveres til en “Pakkeshops”. Store pakker, der ikke passer ind i den lejede kasse, skal muligvis afhentes i en afdeling af Deutsche Post og / eller DHL Express Station.