Plejeinstruktioner

HVORDAN PASSER JEG PÅ MIN FRAKKE EL. JAKKE?
Alle MEOTINE items er designet og producere i materialer af høj kvalitet. Vi producerer jakker og frakker i både, læder, rulam, vegansk læder, denim, kanvas og uld, samt med fokus på at skabe forskellige teksturer, som skaber grundlaget for MEOTINEs tidløse og unikke styling sæson efter sæson.

Vi opfordrer til at følge vores plejeinstruktioner, for at forlænge levetiden på alle vores jakker og frakker og dermed sikre glæden af produktet i længere tid.

ULD:
Vi anbefaler at du bruger et professionelt renseri til at opretholde jakkens eller frakkens kvalitet og form, ved brug. Vores styles er lavet i forskellige typer af uld, blandt andet mohair, som kan holde dig varm sæson efter sæson. Desuden er uld et materiale, som kan ændre sig ved brug.

RULAM:
Det er en god ide at imprægnere dit rulamsprodukt, for at beskytte overfladen ved brug. Det kan være en god ide, at sprøjte ekstra på udsatte steder, som ærmer og lommer. Du kan købe imprægneringsspray i de fleste læderforretninger og skomagere. Hvis din rulamsjakke bliver våd, er det en god i de at hænge den til tørre i et tørt rum, for at undgår skader. Vi anbefaler at benytte et professionelt renseri til rens af jakken.

SKIND:
Vi foreslår at bruge læderfedt på vores forskellige læderprodukter for at beskytte kvaliteten.

• For at fjerne små pletter selv kan du bruge en fugtig klud til at tørre jakken forsigtigt, ellers anbefaler vi at benytte et professionelt renseri med forstand på læder.
• Læder skal helst ikke blive vådt, opbevar den i et tør rum for at lade den tørre hvis den skulle blive våd.
• Når det er muligt undgå for meget sollys, da det kan ændre på farven.

DENIM:
Vi anbefaler at vaske din denim style på et koldt program og lad den herefter lufttørre eller benytte et professionelt renseri. Vi anbefaler at undgå at stryge produktet. Hvis der er folder på jakken, kan du benytte en steamer til at fjerne disse, uden af forsage skade på produktet.

DUN:
Vores dunprodukter er produceret med XX% dun og XX% fjer, for at skabe den optimale varmeisolation. Vi anbefaler at spotrense produktet eller tage jakken til et renseri. Du kan også vaske produktet i maskine et skånsomt program og lav varme.

Ønsker du yderligere information om vores produkter og hvordan du bedst muligt plejer dine items, kan du kontakte os på support@meotine.com eller bruge vores kontaktformular.